Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Polgármesteri beismerés Árpád gimi katasztrófális helyzetéről. Eddig mit csináltak?

arpadgimi-schmidt.jpg

Ma tárgyalja a közgyűlés az Árpád Gimnázium új tornacsarnokának építéséről szóló előterjesztést is, bizonyára megszavazzák majd a képviselők és nagyon jól teszik, viszont felmerül az a kérdés, miért kellett megvárnia a városvezetésnek, hogy ilyen állapotok uralkodjanak a híres gimnáziumban.

Az előterjesztést egyébként felfoghatjuk egy szép kerek beismerő vallomásnak is a polgármester részéről, írom ezt azért, mert ilyen mondatokat találunk benne:

„ A 60-as években épült gimnázium jelenleg már korszerűtlen, több tekintetben az oktatás minimumfeltételeinek is alig felel meg.”

De leírja a dokumentum, hogy az egész épület teljeskörű felújítását el kellene végezni, hőszigetelés, fűtési rendszer korszerűsítése, satöbbi.

Plusz az is benne van, hogy előfordul, mikor az intézmény aulájában kell testnevelés órát tartaniuk, ez azért tényleg gáz.

Az Árpád gimi állapotáról már évekkel ezelőtt is tudnia kellett volna a városvezetésnek, nem értem, miért nem léptek előbb, ráadásul majdnem szemben van a polgármesteri hivatallal.

Nem tudtak átmenni, felmérni a terepet?

Mert, ha időben reagálnak, talán lehetett volna olyan pályázatot találni, ahol nem kell 150 milliós önrészt beletolnia a városnak a következő évi költségvetés terhére, bár lehet, hogy túl naiv vagyok.

A multifunkcionális csoda-sportcsarnok helyett, személy szerint jobban örülnék egy 21. századi oktatási feltételekhez igazított Árpád Gimnáziumnak.

G.Zs.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr9512613011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása