Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Kiscsillag az Árpád téren

kscsillag1.jpg

Tegnap jól ment a Kiscsillagnak az Árpád téren, szólt az alternatív muzsika ( meg az a kis plusz) rendesen, bár a koncert elején érthetően még nem volt feszes a tempó, utána mindent bepótolt Lovasi András és csapata.

Nagyon örülök, hogy igazi ironikus zenészeket láthattunk a színpadon, akik jól érzik magukat attól, ha belecsapnak a húrok pengetésibe, meg a bőrök és még ki tudja milyen kütyük közé.

kiscsillag2.jpg

Volt ott minden, ami a harmincas, negyvenes generációnak ingere. Egy két számnál még a fiatalabbak is sokkot kaphattak, csak pozitív értelemben természetesen.

Régi már klasszikusnak számító Kispál számok, meg a Kiscsillag toplista élvonala, néha a hangzás fellazítva egy kis lakodalmas punKbetéttel, vagy éppen a Boys Don’t Cry című The Cure szám kis darabjának becsempészése az egyik dalba.

llovasi.jpg

Gondolom, a Kiscsillag is ritkán játszik el egy számot kétszer ugyanúgy, és lehet, hogy magukat is szórakoztatatják egy kicsit, mikor hirtelen felüti fejét a reagge vagy a dub, ahogy az tegnap is történt. Ettől, ha lehet még nosztalgikusabb állapotba kerültem, jöttek az emlékek elő a pincéből: régi házibulik, lepusztult alter klubok, satöbbi.

Ráadásul némely számnál Lovasi András gitárja teljesen úgy szólt, mintha a Dire Straits frontembere pengetne, és még a szoci időkből ismerős Képújság gitárhangzását is behozta.

 Szóval tuti volt a móka.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7112606833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása