Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Nem sikerült összehozni július 1-ére az orvosi ügyelet váltást Tatabányán. Ez is csúszik!

haziorvos-ittlakunk-hu.jpg

Az eddigi elképzelések szerint július 1-étől kezdett volna az új szolgáltató.

Információink szerint a közbeszerzésen nyertes céggel a szerződést leghamarabb június 28-án tudják aláírni, így szinte képtelenség, hogy július 1-én elkezdje munkáját az új szolgáltató.

Ismeretes, hogy a május eleji határidőre kiírt közbeszerzésnek kihirdették a győztesét, amely az Inter-Ambulance Zrt. lett. A közbeszerzésen indult egy másik szolgáltató is, amelynek ajánlatát azonban érvénytelennek nyilvánították.

A vesztes pályázó megtámadta a döntést és a Közbeszerzési Döntőbizottság előtt landolt az ügy. Az eljárás befejezéséig ún. “szerződéskötési moratórium” áll fenn, azaz a győztessel nem köthető meg a szolgáltatási szerződés, ebből következően az ő keze is meg van kötve.

Személy szerint ki a felelős azért, hogy Tatabánya lakosaink egészségügyi ellátásával szórakoznak?

Nem ismerik a szabályokat, amelyek tartalmazzák a határidőt? Milyen következményei lesznek ennek?

Elvártunk volna egy tájékoztatót például a polgármestertől!

Persze ahhoz tökösnek kellene lenni!

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr512601385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása