Boldogulj Tatabányán

Kezdd el helyben!

Sportolók: 250 Millióig ekhó, de miért nem csökken általában a járulék?

penz-sajat.jpg

Az van, hogy még az andorrai világűrméretű csúfság előtt a parlament törvényalkotási bizottsága úgy döntött, mindenféleképpen kell a magyar embereknek és a nemzetnek egy törvénymódosítás, amelynek az a lényege, hogy a sportolók az eddigi 125 millió helyett 250 milliós jövedelemhatárig használhassák ki az ekhót, amely egy elég komoly adókedvezmény.

Már nem csak a focisták között vannak ilyen jól kereső sportolók, de mindenki rájuk gondol ilyenkor.

Meg még arra is, hogy miért nem mások keresnek ennyit, akik talán jobban, megérdemelnék, de az már egy másik történet.

Tényleg minden tiszteletem a jó (!) sportolóknak, de miért nem azon gondolkodnak a törvényalkotók, hogy a hétköznapi embereknek, akik például nálunk Tatabányán is, rengetegen a szalag mellett húzzák a belüket, hogy miért nem nekik nyomják az adókedvezményeket.

Elképzelem, hogy havonta csökkentik a járulékokat meg az adókat, visszaállítják a 90 százalékos táppénzt, mert, ha hiszik a parlamentben, ha nem, a munkavállalók 99 százaléka nem csaló.

És mekkora pech már, hogy pont akkor csinálták ki a tatabányai focit, amikor lehetne nagy pénzeket keresni, még ezen a szinten is.

 

írjon nekünk, ha látott vagy hallott valamit: szerkesztoseg@boldoguljtatabanyan.hu

Követed már a Boldogulj  Tatabányán oldalunkat Facebookon? Nem? ITT most megteheted. Kérünk, támogasd portálunkat! Köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://boldoguljtatabanyan.blog.hu/api/trackback/id/tr4412594609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hirdetés

Boldogulj Tatabányán

‘Lehet-e boldogulni Tatabányán? Számunkra ez a legfontosabb kérdés, amelyre olyan válaszokat, megoldásokat keresünk, amelyek megvalósításában mindenki örömmel vesz részt. Kezdeményezésünk célja az, hogy elősegítsük a helyi közösségek működését, hírt adjunk róluk, megbeszéljük dolgainkat és természetesnek tekintsük, hogy segítségére lehetünk egymásnak. ‘Hiszünk benne, hogy mindenki szeretne a megoldás része lenni. ‘Nem csodát akarunk tenni, azt akarjuk ne legyen szükség csodákra!:)

Friss topikok

Címkék

süti beállítások módosítása